Schoolmaatschappelijk Werk

Het Plusteam

Je kunt bij ons terecht voor een luisterend oor, een praktische vraag of hulp bij een conflict thuis.

Soms heb je een probleem of vraag  en weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. Misschien gaat het niet zo goed op school. Dan kan het helpen om er met iemand over te praten. Misschien doe je dat liever niet met je ouders of vrienden, maar met een deskundige buitenstaander. De medewerker(s) van het Plusteam zijn onze deskundigen. Zij kunnen met je meedenken, je adviseren en je leren omgaan met dingen die jij lastig vindt.
De gesprekken met hen zijn vertrouwelijk en informatie delen we alleen met jouw toestemming.
Wij begeleiden je extra  om ervoor te zorgen dat jij je studie bij Zadkine tot een succes kunt brengen!

Icoon contact

Contactformulier

Neem hier contact op met het Plusteam.

WAT HOUDT HET IN?

Het doel van de studentondersteuning door het Plusteam is om je zo snel als mogelijk ondersteuning te geven bij het doorlopen en afronden van de opleiding. Onze ondersteuning is altijd vertrouwelijk en vrijwillig. Onze aanpak is altijd op maat. Jouw vraag staat centraal.

 

WERKWIJZE

Begeleiding vanuit het Plusteam kan bestaan uit individuele gesprekken, opdrachten in groepjes, of gedragstrainingen. We oefenen, we praten, we denken met jou mee. De werkwijze sluit aan op jouw vraag. We werken samen met organisaties buiten Zadkine. Het kan ook zijn dat wij in overleg jou doorverwijzen.  In dat geval kan een externe organisatie jou beter helpen. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Aanmelden

Wil je als student van Zadkine een afspraak met een studentondersteuner uit het Plusteam? Dat kan via je SLB’er, via het contactformulier of mail/ bel meteen met de studentenondersteuners van jouw opleiding. Klik hier voor het overzicht en contactgegevens, kies eerst het college waar je studeert.