Geld2

Volg je een opleiding op het GLR? Heb jij studievertraging opgelopen door bijzondere omstandigheden of heb je te weinig geld om boeken en schoolspullen te kopen? Òf zou jij je stem willen laten horen als bestuurslid van bijvoorbeeld de studentenraad, maar denk je dat je dan in financiële problemen komt? Dan heb je misschien wel recht op ondersteuning uit het GLR mbo-studentenfonds!

Waarom bestaat het MBO fonds?

Het doel van het fonds is om te voorkomen dat studenten door hun ­financiële situatie hun opleiding bij ons op school moeten stoppen. Maar ook willen we studenten stimuleren om mee te doen aan medezeggenschapsraden of organisaties die het mbo verbeteren.

De ondersteuning is meestal een financiële vergoeding. In bepaalde gevallen kan het ook ondersteuning zijn door middel van bijvoorbeeld leermiddelen zoals boeken en lesmateriaal dat je nodig hebt voor een specifieke opleiding.

Aanvraag en verdere informatie

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding, moet je een aanvraag indienen. Wil jij een aanvraag doen voor het MBO Fonds? Bespreek jouw situatie dan met jouw mentor.

Via onderstaande buttons lees je meer over het MBO (GLR) studentenfonds en vind je het aanvraagformulier. Heb je daarna nog vragen of heb je moeite met het invullen van het aanvraagformulier, dan kun je contact opnemen met Bureau Ondersteuning & Advies of stuur een mail naar ondersteuning@glr.nl