middelen

Het gebruiken van drank en drugs kunnen je schoolloopbaan behoorlijk in de weg zitten. Maar ook activiteiten als gamen en internetten kunnen ervoor zorgen dat het op school niet zo goed gaat. Daarom zijn er op school gezondheidscoaches die jou informatie kunnen geven over het onderwerp en jou kunnen helpen om ervoor te zorgen dat je gezond en helder naar school gaat.

Je kunt direct contact opnemen met jouw studieloopbaanbegeleider van jouw opleiding of je kunt zelf alvast aan de slag gaan met wat zelftests en zelfhulp. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een online preventie module. Hier lees je meer over in deze folder.
Ook kan je onderstaand meer informatie vinden over ‘Middelengebruik en Gamen’. Op deze site blijf je anoniem, maar ook een coach zal het contact met jou niet aan school doorgeven als je dit niet wilt.

AANGEBODEN INFORMATIE

De informatie op deze pagina’s is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt naar gestreefd de informatie up-to-date te houden. Youz is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze pagina’s kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of er kan geen aanspraak op worden gemaakt.

Kijk op www.youz.nl voor meer informatie en advies.

GEBRUIK INFORMATIE

Youz kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.