Depri

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je misschien net even iets te veel meegemaakt? Het kan zijn dat je daardoor last hebt van sombere buien, geen zin hebt om dingen te ondernemen, of dat je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen. Kortom: je hebt het gevoel de grip op jezelf, op de dingen om je heen kwijt te zijn.

WIL JE JE WEER BETER VOELEN?
 

Wil je daar zelf iets aan doen, wil je weer lekker in je vel zitten, meer jezelf zijn, iets vaker glimlachen, een beetje makkelijker door het leven gaan? Wil je meer grip krijgen op jezelf, op je gevoel en op de dingen die om je heen gebeuren?

HULP OM DEPRESSIE BETER TE BEGRIJPEN
 

Soms kan het lastig zijn om te begrijpen wat een depressie is en hierdoor kunnen de eventuele problemen onopgemerkt blijven. Er zijn beeldverhalen ontwikkeld door hulpverleners als middel om de kennis en het begrip over depressie te verbeteren.

De beeldverhalen zijn een gezamenlijk product van het Kenniscentrum Kinder- en JeugdpsychiatriePharos en Levvel (voorheen de Bascule en Spirit).